Seat lansează primul dealer auto online

SEAT a lansat primul magazin online oficial al unui importator, oferind clienţilor posibilitatea achiziţionării unei maşini la un preţ special.

Seat lansează primul dealer auto online Seat lansează primul dealer auto online

Primele 25 de autovehicule pe care clienţii le vor putea comanda online reprezintă configuraţii fixe ale modelelor: Ibiza, Ibiza ST si Leon. Maşinile sunt echipate cu dotări speciale, ca pachetul Copa (jante de aliaj, oglinzi exterioare acţionate electric şi încălzite sau Cruise Control) sau ESP.
Clientul beneficiază de o ofertă de preţ foarte bună, mai mică decât preţul (special) de listă, maşinile Seat prezentate făcând parte dintr-un stoc al importatorului, la care dealerii nu au acces decat în momentul rezervării unei maşini de către un potenţial client.

Clienţii au posibilitatea de a selecta maşina dorită şi dealerul de la care doresc să o cumpere. În termen de doua zile, trebuie să se prezinte la dealerul respectiv cu formularul de rezervare, pot solicita un drive test cu un automobil Seat similar şi pot încheia contractul cu orice forma de plată - cash, credit, leasing. Masina poate fi livrată imediat, în aceleasi condiţii ca o maşina de stoc achiziţionată prin procesul clasic de cumpărare în showroom.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.