Seat Leon Copa Edition

Dacă sunteţi înnebuniţi după Seat Leon, dar credeţi că nu e suficient de puternic, Seat Germany a avut grijă, prin această ediţie specială Seat Leon Copa Edition de 285 CP. Păcat că va fi construit în doar 55 de exemplare...

Seat Leon Copa Edition Seat Leon Copa Edition
Cei 285 CP au fost storşi din propulsorul de 2,0 litri TFSI, cu injecţie directă şi turbo, Seat Leon Copa Edition devenind, astfel, cel mai puternic membru al gamei Leon - are 44 CP în plus faţă de Seat Leon Cupra, dar şi un plus de 60 Nm, cuplul motor atingând valoarea de 360 Nm.

Performanţele noului model vor ameninţa "verii" Audi S3 sau VW Golf R32: 5,9 secunde pentru 0-100 km/h (faţă de 6,4 la Seat Leon Cupra) şi 254 km/h viteză maximă (faţă de 247 km/h în cazul lui Cupra). Pachetul aerodinamic este şi el destul de exclusivist, la fel ca cifra de producţie: doar 55 de exemplare, fiecare cu un preţ de 38.500 euro.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.