Seat Leon Cupra

Lansat în premieră mondială la Salonul Auto de la Londra, Seat Leon Cupra a fost vedeta standului constructorului spaniol şi la salonul parizian.

Seat Leon Cupra Seat Leon Cupra

Venit direct de pe circuitele de WTCC (Wold Touring Car Championship), Seat Leon Cupra este o maşină de curse de stradă. Cei 240 CP dezvoltaţi de motorul de 2,0 litri TFSI ridică acul vitezometrului la 100 km/h în 6,4 secunde, iar viteza de top este de 247 km/h.

Partea frontală este dominată de un spoiler mare şi priza de aer cu dimensiuni generoase, creând un aspect dimanic şi sportiv. Din profil se remarcă jantele de 18” şi etrierele de culoare roşie.

La interior, atmosfera maşinilor de curse este asigurată de pedalierul din aluminiu, de scaunele sport, dar şi de volanul profilat.

Seat Leon Cupra va fi diponibil spre cumpărare de la sfârşitul lui 2006, chiar şi în
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.