Seat Leon FR1 Series Limited

Copilul spaniol al lui Volkswagen introduce o versiune speciala a lui Seat Leon FR1 ce include numeroase opţiuni oferite la un preţ foarte avantajos.

Seat Leon FR1 Series Limited Seat Leon FR1 Series Limited
Seria Leon a fost de curând îmbogăţită cu o nouă versiune, intitulată FR1 Series Limited, versiune ce este motorizată de un propulsor turbo diesel de 2,0 litri cu o putere de 170 CP.

Seat Leon FR1 Serie Limited interiorSpre deosebire de FRul standard, noul model include o serie de opţiuni extra în standard, precum scaune sport, jante de 18 inch, acoperiş electric şi un adaptor pentru USB. Dacă în mod normal toate aceste dotări ar costa luate separat în total aproape 1500 de euro, Seat se oferă să le dea aproape cadou pentru un plus de 250 de euro, diferenţa între versiunea de bază şi Seat Leon FR1 Series Limited.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.