Seat Leon primeşte un motor de 1.5 litri pe CNG cu 128 de CP

Autor: Marius Vișan 07 ian. 2019 Știri auto

Seat Leon TGI este disponibil în prezent cu un motor pe benzină de 1,4 litri turbo, dar producătorul a anunţat o nouă versiune care utilizează gaz natural comprimat (CNG).

Numit Seat Leon TGI Evo, modelul are o unitate turbo de 1.5 litri, cu patru cilindri, cu turbină variabilă de nouă generaţie şi un sistem Strat / Stop avansat. Motorul vine cu noi pistoane acoperite cu crom şi nichel, precum şi supape mai rezistene la uzură.

Toate acestea lucrează împreună pentru a ajuta motorul să îndeplinească cerinţele de funcţionare pe CNG. Puterea totală este de 128 CP / 96 kW) şi un cuplu de 200 Nm, iar motorul este asociat fie cu o cutie de viteze manuală cu şase trepte, fie cu o cutie de viteze cu şapte trepte cu dublu ambreiaj.

Noul Leon TGI Evo are trei rezervoare pentru CNG cu o capacitate mai mare decât înainte. Autonomia în modul CNG este de 500 km, la care se pot adăuga încă 150 de kilometri prin trecerea la benzină. 

Seat nu a anunţat încă detalii despre preţuri, sau data la care va fi disponibil pe piaţă. 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide