Seat Leon primeşte un motor de 1.5 litri pe CNG cu 128 de CP

Autonomia în modul CNG este de 500 km

Seat Leon primeşte un motor de 1.5 litri pe CNG cu 128 de CP Seat Leon primeşte un motor de 1.5 litri pe CNG cu 128 de CP

Seat Leon TGI este disponibil în prezent cu un motor pe benzină de 1,4 litri turbo, dar producătorul a anunţat o nouă versiune care utilizează gaz natural comprimat (CNG).

Numit Seat Leon TGI Evo, modelul are o unitate turbo de 1.5 litri, cu patru cilindri, cu turbină variabilă de nouă generaţie şi un sistem Strat / Stop avansat. Motorul vine cu noi pistoane acoperite cu crom şi nichel, precum şi supape mai rezistene la uzură.

Toate acestea lucrează împreună pentru a ajuta motorul să îndeplinească cerinţele de funcţionare pe CNG. Puterea totală este de 128 CP / 96 kW) şi un cuplu de 200 Nm, iar motorul este asociat fie cu o cutie de viteze manuală cu şase trepte, fie cu o cutie de viteze cu şapte trepte cu dublu ambreiaj.

Noul Leon TGI Evo are trei rezervoare pentru CNG cu o capacitate mai mare decât înainte. Autonomia în modul CNG este de 500 km, la care se pot adăuga încă 150 de kilometri prin trecerea la benzină. 

Seat nu a anunţat încă detalii despre preţuri, sau data la care va fi disponibil pe piaţă. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.