Seat Tarraco primeşte o versiune plug-in hibrid şi pachetul sportiv FR - GALERIE FOTO

Noul Seat Tarraco FR PHEV 2020 îşi va face debutul public la Salonul Auto de la Frankfurt din septembrie.

Seat Tarraco primeşte o versiune plug-in hibrid şi pachetul sportiv FR - GALERIE FOTO Seat Tarraco primeşte o versiune plug-in hibrid şi pachetul sportiv FR - GALERIE FOTO

Seat a inclus în gama SUV-ului Tarraco un nou propulsor plug-in hibrid, primul din istoria mărcii.

Noul propulsor electrificat, care până acum nu putea fi găsit decât în concepte precum Cupra Formentor, este acum prezent sub capota lui Tarraco, producând  261 CP şi 400 Nm. Sistemul plug-in hibrid combină un motor TSI de 147 CP de 1,4 litri cu un motor electric de 114 CP.

Cu ajutorul unui pachet de baterii de 13kWh, noul Seat Tarraco PHEV este capabil să fie condus o distanţă de 50 km în modul electric. Modelul ajunge de la 0 la 100 km / h în 7,4 secunde în timp ce viteza maximă este evaluată 217 km / h.

Primul model Seat plug-in hibrid va fi urmat de alte cinci modele electrice şi plug-in hibride sub brandurile Seat şi Cupra, modele care urmează să fie lansate la începutul anului 2021. 

Împreună cu noul propulsor, Seat introduce pachetul FR pentru pe Tarraco; exteriorul este acum mai agresiv, datorită caracteristicilor precum arcadele roţilor mai largi, jantelor de 19 inch specifice pachetului FR, un spoiler spate şi o grilă FR. Culoarea maşinii este de asemenea nouă, numită Fura Grey.

Interiorul a fost îmbunătăţit cu un nou ecran tactil de 9.2 inci pentru sistemul de infotainment, scaune şi volan noi, şi o mulţime de embleme FR.

Noul Seat Tarraco FR PHEV 2020 îşi va face debutul public la Salonul Auto de la Frankfurt din septembrie, iar producţia va începe anul viitor.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.