Sebastian Vettel este noul ambasador mondial al mărcii Braun

Autor: Iulian Dnistran 27 aug. 2013 Știri auto

Sebastian Vettel a fost desemnat noul ambasador mondial al gamei Braun de aparate electrice de îngrijire pentru bărbaţi. Parteneriatul dintre triplul campion mondial de Formula 1 şi Braun marchează, de asemenea, lansarea campaniei mondiale „Urmează-ţi visurile” (Hold on to your dreams).

Anunţul a fost făcut pe circuitul de Formula 1 Spa Francorchamps, unde Vettel a câştigat duminică Marele Premiu al Belgiei şi s-a distanţat şi mai mult de principalii săi rivali în lupta pentru obţinerea celui de-al patrulea titlul de campion mondial consecutiv.

„Am crescut cu marca Braun. Amândoi provenim din Hesse, aşadar legătura este adânc înrădăcinată. Întotdeauna m-a uimit nivelul de tehnologie investit în aparatele de ras Braun. Este exact ca la Formula 1 – tehnologie de ultimă generaţie, design desăvârşit şi durabilitate garantată. Pur şi simplu, acestea fac ceea ce te aştepţi să facă. Sunt mândru să fiu ambasadorul gamei Braun de îngrijire pentru bărbaţi”, a declarat Sebastian Vettel în cadrul teleconferinţei la care a luat parte şi ProMotor.

Triplul campion mondial va fi imaginea noii campanii pentru aparatele de ras Braun: „Urmează-ţi visurile”. Campania va debuta în toamna anului 2013, iar alături de Sebastian Vettel, Braun lansează un apel către bărbaţii din întreaga lumea să nu renunţe niciodată să îşi urmeze visurile.

Video:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide