Sébastien Loeb va concura la volanul unui Ferrari

Campionul francez de raliuri va evolua pe un bolid Ferrari 458GT3, în cadrul Camionatului Francez de GT.

Sébastien Loeb va concura la volanul unui Ferrari Sébastien Loeb va concura la volanul unui Ferrari

Multiplul campion mondial de raliuri francez, Sébastien Loeb va concura la sfârşitul acestei luni pe un Ferrari 458 Italia, în cadrul ultimei etape a Campionatului Franţei de GT (GT Tour). Competiţia se va desfăşura pe circuitul Paul Ricard HTTT.

Modelul 458 GT3 va fi pus la dispoziţie de echipa AF Corse, cea care a câştigat în acest sezon Cupa Intercontinentală Le Mans în categoria GT, iar coechipierul alsacianului va fi desemnat ulterior.

În trecut, Sebastien Loeb, care în prezent concurează în Campionatul Mondial de Raliuri, fiind în bătălia directă pentru titlul mondial, a mai participat la etape din Campionatele de GT, ultima dată pe un Ferrari 430.

458 Italia GT3 este versiunea derivată din modelul de stradă al Ferrari 458 Italia. Încă de la apariţie automobilul a obţinut importante victorii în competiţiile internaţionale dar şi premii de specialitate, printre care şi cel de Motorul Internaţional al anului 2011. În urmă cu o lună, la Frankfurt 2011, Ferrari a prezentat în premieră mondiala versiunea 458 Spider, care va sosi în România din 2012.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.