Sedanul compact derivat din Mission L se va numi Skoda Rapid

Skoda a anunţat în cadrul Salonului Auto de la Beijing că viitorul sedan din clasa compactă, derivat din conceptul Mission L, se va numi Skoda Rapid.

Sedanul compact derivat din Mission L se va numi Skoda Rapid Sedanul compact derivat din Mission L se va numi Skoda Rapid

Producătorul ceh, Skoda, va reînvia numele Rapid după mai bine 20 de ani. Fanii vechiului model, supranumit şi "Porsche-le săracilor", nu vor primi cu ochi buni sedanul de clasă compactă, Skoda Rapid. Chiar dacă numele ne duce cu gândul la performanţe dinamice, viitorul sedan al constructorului ceh nu va fi o maşină pentru iubitorii de adrenalină.

Oficialii Skoda susţin că Rapid va fi un model de familie cu linii simple, dar expresive ce va ajuta la creştea vânzărilor pe plan mondial. Viitorul sedan de clasă compactă se va situa între Octavia şi Fabia şi va avea un preţ de pornire situat între cele două modele deja existente pe piaţă. Platforma pe care se va construi noua Skoda Rapid va fi împrumutată de la Volkswagen, fiind aceeaşi care va sta la baza noului Seat Toledo.

Producătorul ceh anunţă că al treilea sedan din gama Skoda va fi lansat la sfârşitul anului curent, când vom afla şi preţul de pornire.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.