Şeful Audi a fost arestat în scandalul emisiilor

Rupert Stadler, CEO Audi, a fost arestat luni ...

Şeful Audi a fost arestat în scandalul emisiilor Şeful Audi a fost arestat în scandalul emisiilor

Rupert Stadler, CEO Audi, a fost arestat luni, după ce autorităţile au decis că  acesta prezintă riscul să îngroape dovezile care l-ar incrimina în scandalul Dieselgate, scrie Ziarul Financiar

”Un judecător a decis ca şeful Audi să rămână în custodia autorităţilor”, au spus procurorii. Săptămâna trecută, procurorii au extins acuzaţiile din scandalul emisiilor împotriva Audi şi l-au inclus şi pe Stadler printre suspecţii de fraudă şi reclamă falsă.

Luna trecută, Audi a recunoscut că alte 60.000 de modele de A6 şi A7 cu motoare diesel au avut probleme de software. Aceasta este pe lângă cele 850.000 deja rechemate în fabrică. Scandalul Dieselgate a început în septembrie 2015. Volkswagen a recunoscut că aproape 600.000 de maşini vândute în SUA au fost dotate cu un software care să păcălească testele de emisii. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.