Şeful Serviciului Înmatriculări Teleorman, lăsat fără plăcuţe de înmatriculare în Alexandria pentru că erau neconforme - VIDEO

TOTUL A FOST FILMAT!

Şeful Serviciului Înmatriculări Teleorman, lăsat fără plăcuţe de înmatriculare în Alexandria pentru că erau neconforme - VIDEO Şeful Serviciului Înmatriculări Teleorman, lăsat fără plăcuţe de înmatriculare în Alexandria pentru că erau neconforme - VIDEO

Şeful Serviciului Înmatriculări Teleorman a rămas fără plăcuţele de înmatriculare.

Într-un clip video publicat pe pagina de Facebook Total Impact putem vedea cum şeful Serviciului Înmatriculări Teleorman este lăsat fără plăcuţele de înmatriculare de un alt om al legii pentru că erau neconforme. 

Dan Eib a fost oprit în trafic de un agent de la Poliţia Rutieră, acesta din urmă deposedându-l de plăcuţe şi amendându-l cu 145 de lei pentru încălcarea legii.

În ciuda reacţiei şefului de la Înmatriculări, agentul a fost de neînduplecat şi l-a forţat pe colegul său să apeleze la o maşină cu platformă pentru a ajunge cu maşina la domiciliu.

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.