Sema 2011: Cele mai tari maşini expuse

La salonul american, cele mai interesante creaţii ale tunerilor au strălucit alături de proiectele oficiale ale unor mărci precum Chevrolet, Honda, Mazda sau Hyundai.

Sema 2011: Cele mai tari maşini expuse Sema 2011: Cele mai tari maşini expuse

SEMA este unul dintre cele mai importante evenimente ale industriei auto de peste Ocean. Chiar dacă nu este o manifestare dedicată ultimelor noutăţi din industria de automobile noi, salonul organizat în Las Vegas şi-a atras faima internaţională datorită proiectelor extravagante de tuning ce sunt prezentate în premieră. Să vedem cele mai interesante creaţii expuse la ediţia de anul acesta.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.