Seminar online pentru şoferi: sfaturi competente şi informaţii profesioniste

Veşti excelente pentru şoferii români. Pentru prima oară în România, toţi cei care îşi doresc accesul imediat la informaţii profesioniste şi sfaturi competente în domeniul reparaţiilor auto pot participa în direct la un seminar online specializat.

Seminar online pentru şoferi: sfaturi competente şi informaţii profesioniste Seminar online pentru şoferi: sfaturi competente şi informaţii profesioniste

Experţii autoeconom.ro aşteaptă toţi internauţii marţi, 25 februarie, ora 20:00, la primul seminar online intitulat Cum să previi reparaţiile auto costisitoare?.

Evenimentul se adresează atât celor care îşi doresc să economisească la întreţinerea autovehiculului, cât şi celor care vor să îşi verifice şi să îşi îmbogăţească cunoştiinţele auto. Mai mult, seminarul vine în sprijinul proprietarilor de autovehicule oferindu-le acestora o instruire informală care să îi ajute să găsească soluţii adecvate nevoilor maşinii, bazându-se pe decizii informate şi cele mai noi referinţe.

Moderatorii acestui seminar sunt Florin Pop, electromecanicul dedicat autoeconom.ro şi creatorul secţiunii “Bine de Ştiut”, şi Victor Miron, proprietarul unui service auto cu tradiţie şi consultant al platformei, cei doi având o experienţă cumulată de peste 35 de ani în domeniu.

Printre subiectele abordate se numără soluţii practice pentru defecţiuni frecvente, metode de prevenţie şi studii de caz, împreună cu cele mai relevante sfaturi.

Evenimentul va fi gratuit şi poate fi accesat pe pagina oficială de Facebook a platformei autoeconom.ro printr-o aplicaţie special dezvoltată pentru acest tip de eveniment. Link-ul de acces va fi disponibil şi pe blog-ul platformei în perioada ce urmează. La finalul evenimentului, participanţii vor avea acces la o sesiune de întrebări şi răspunsuri.

Acest eveniment marchează doar prima întâlnire de acest gen dintr-o serie mai lungă care îşi propune să devină întâlnirea lunară a proprietarilor de maşini cu experţi din domeniul auto.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.