Semne bune anul are: BMW Seria 7 2016, surprins nedeghizat

La cumpăna dintre ani, vârful de gamă BMW s-a arătat nedeghizat lumii întregi într-o serie de fotografii scăpate pe Internet. Însă nu noul design este marea surpriză, ci ce anume ascunde acesta...

Semne bune anul are: BMW Seria 7 2016, surprins nedeghizat Semne bune anul are: BMW Seria 7 2016, surprins nedeghizat

Viitorul BMW Seria 7 - care este aşteptat anul acesta la Salonul Auto de la Frankfurt - şi-a făcut apariţia cu câteva luni bune înainte, fix la trecerea dintre ani, într-o serie de fotografii neoficiale. Însă calitatea imaginii şi cadrele indică faptul că nu s-ar fi chinuit nimeni să facă aşa ceva în Photoshop - maşina este cât se poate de reală. 

Aşa cum era de aşteptat, designul exterior al noului Seria 7 reprezintă o evoluţie subtilă, suficient cât să păstreze proporţiile şi să adauge, totodată, un plus de eleganţă. Însă nu te lăsa indus în eroare, pentru că Seria 7 nu va încerca să adopte „armele” estetice ale lui S-Class în bătălia din segmentul maşinilor cu papion. 

Nu. Noul BMW Seria 7 va doza şi mai puternic plăcerea condusului prin folosirea materialelor uşoare în construcţia noii limuzine - aşa încât viitorul Seria 7 va avea, conform bmwblog.com, 1.745 de kilograme. Adică o masă care o încadrează în clasa mare, unde Seria 5 este reprezentantul brandului.

Asta înseamnă mai dinamic - în cazul în care-i cere asta, de regulă, limuzinei tale - dar şi mai eficient în condiţii normale de rulare. 

Interiorul urmează criteriul de bază al bavarezilor - toate interioarele să arate la fel - însă plusează puternic la capitolul calitatea materialelor. Pe partea de tehnologie, noul Seria 7 va dispune de un sistem de încărcare wireless al telefoanelor mobile, de un iDrive redesenat şi de o listă lungă de sisteme de asistenţă şi de siguranţă. Nu lipsesc nici farurile cu laser şi sistemul audio high-end Bang&Olufsen.

Nu pare nimic inovator - cel puţin până când nu auzi de sistemul de navigaţie operabil prin intermediul gesturilor; sau de parcarea automată, care poate fi comandată de la cheie - presupunem aici că nu trebuie să fii în maşină când şi cât se întâmplă parcarea. 

Gama de motorizări va fi revizuită pentru seria G11/G12 şi va cuprinde patru versiuni pe benzină, una diesel şi două hibrid. Motoarele noului BMW Seria 7 vor fi ajutate şi de transmisii automate cu nouă rapoarte.

În timp ce aşteptăm mai multe imagini (oficiale, BMW, evental) şi informaţii despre Seria 7 G11/G12, o să te chinuim cu întrebarea „cum ţi se pare noul desing al Seriei 7”?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.