Sens unic pentru Calea Dorobanţi şi strada Polonă din Bucureşti

De astăzi, Calea Dorobanţi (pe tronsonul dintre bulevardul Dacia şi şoseaua Ştefan cel Mare) şi strada Polonă (pe tronsonul dintre strada Mihai Eminescu şi şoseaua Ştefan cel Mare) din Bucureşti vor avea sens unic. Detalii în continuare.

Sens unic pentru Calea Dorobanţi şi strada Polonă din Bucureşti Sens unic pentru Calea Dorobanţi şi strada Polonă din Bucureşti

Calea Dorobanţi şi strada Polonă din Bucureşti au de astăzi sens unic. Mai exact, este vorba despre secţiunea dintre bulevardul Dacia şi şoseaua Ştefan cel Mare pentru Calea Dorobanţi, respectiv tronsonul dintre strada Mihai Eminescu şi şoseaua Ştefan cel Mare pentru strada Polonă. Transportul public local va avea la dispoziţie o bandă de circulaţie în sens invers pe Calea Dorobanţi.

Până în prezent, pe cele două secţiuni de drum s-a circulat în ambele sensuri. Pentru a înţelege mai bine ce s-a schimbat, poţi arunca o privire pe harta de mai jos. Totodată, modificările au fost făcute deja pe Google Maps, aşa că am inclus şi o hartă interactivă la sfârşitul acestui material.

Potrivit Mediafax, noile reglementări fac parte din proiectul privind identificarea şi analiza posibilităţilor de introducere a sensurilor unice de circulaţie, a benzilor de rulare dedicate transportului public şi de realizare de parcaje supraetajate în apropierea arterelor majore, pentru îmbunătăţirea condiţiilor de deplasare în zona centrală a capitalei.

Google Maps:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.