Separatoare din beton într-una dintre cele mai periculoase zone din Bucureşti – VIDEO

Autor: ProMotor 16 mai 2016 Știri auto
Separatoare din beton într-una dintre cele mai periculoase zone din Bucureşti – VIDEO

 


Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) va începe la mijlocul lunii iunie lucrările de montare a parapetelor din beton pe DN 1. Primul tronson, de 5 kilometri, între Pasaj Băneasa şi Pasaj Otopeni, peste Centura Bucureşti, potrivit unui comunicat al companiei. 

CNADNR a semnat, pe 22 aprilie, un acord-cadru pe 2 ani şi o valoare totală de 51.808.593,45 lei, fără TVA, finanţarea fiind asigurată de la bugetul de stat şi venituri proprii. Acordul  va avea la baza contracte subsecvente anuale pentru toate Direcţiile Regionale de Drumuri şi Poduri.  Contract a fost atribuit Asocierii Kamarom Prefabricate din Beton — Dunapref.

Compania precizează că a început organizarea pentru începerea lucrărilor pregătitoare necesare instalării parapetelor rigide prefabricate din beton pentru separarea sensurilor de circulaţie pe sectoarele cu 4 benzi, pentru protejarea participanţilor la traficul rutier de a nu părăsi platforma drumului.

În total, parapetele despărţitoare de beton se vor regăsi pe 192 de kilometri de drumuri naţionale.

Ultimul accident mortal, chiar săptămâna trecută

O persoană şi-a pierdut viaţa iar alte două, printre care şi un copil, au fost rănite, joi seară, după ce autoturismele în care se aflau au fost implicate într-un accident rutier la ieşirea din Capitală, pe DN1, circulaţia în zona fiind aproape blocată.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov anunţă că, joi seară, o femeie şi-a pierdut viaţa iar un bărbat şi un copil au fost răniţi uşor după ce autoturismele în care se aflau au fost implicate într-un accident rutier pe DN1, pe sensul de ieşire din Capitală. La faţa locului au fost trimise trei ambulanţe SMURD, o autospecială de stingere şi o maşină de descarcerare. Cei de la ISU susţin că femeia decedată a fost găsită încarcerată.

Potrivit oficialilor de la Brigada Rutieră Bucureşti, în accident au fost implicate două autoturisme, circulaţia fiind aproape blocată, la ora transmiterii acestei ştiri, pe DN1, pe ambele sensuri de mers.

 

 


Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide