Servici post vânzare de la Toyota

Toyota România, importatorul mărcilor Toyota şi Lexus în România, lansează o promoţie destinată clienţilor Toyota pentru sezonul concediilor de vară.

Servici post vânzare de la Toyota Servici post vânzare de la Toyota

În perioada 01 iunie - 31 august 2010 orice client Toyota poate beneficia de o verificare gratuită care îi permite să îşi pregătească maşina de concediu. Verificarea acoperă nouă puncte de control precum elemente exterioare, sistem de evacuare, sistem de frânare, sistem de direcţie, ambreiaj. În plus, în acelaşi interval sunt oferite o serie de discounturi substanţiale de până la 25% la piese de schimb şi accesorii şi de 15% la manoperă.

"Prin campania pe care o lansăm aducem un nou avantaj clienţilor şi demonstrăm înca o dată atenţia specială pe care o acordăm fiecăruia. Verificarea de vară gratuită este cadoul nostru de vacanţă pentru clienţi. În plus, prin seria de reduceri la piese de schimb, accesorii şi manoperă oferim un suport care suntem convinşi că va fi apreciat în această perioadă dificilă pe care o traversăm." declară Radu Petrecu, Directorul After Sales Toyota România.

"Campania este implementată prin intermediul şi cu sprijinul partenerilor din întreaga ţară, asigurând astfel acoperirea la nivel naţional. Estimăm ca peste 10.000 de clienţi vor profita de această ofertă specială şi vor efectua o verificare de concediu sau o revizie în această perioada." mai adaugă Radu Petrescu.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.