Serviciul de livrări a încurcat grav comenzile. Vrei un amberiaj şi te trezeşti cu o minune

Calul de dar nu se caută la dinţi

Serviciul de livrări a încurcat grav comenzile. Vrei un amberiaj şi te trezeşti cu o minune Serviciul de livrări a încurcat grav comenzile. Vrei un amberiaj şi te trezeşti cu o minune

Aceasta e un tip de încurcătură care ne convine. Chiar dacă piesa pe care ne-o dorim ne costă alţi bani ca să fie fix ceea ce ne dorim şi să ne fie livrată, acest ambreiaj e de pus în ramă. Sau de vândut la un preţ năucitor unui colecţionar care nu are cum să-l folosească – teoretic. Un tip a scris pe un forum dedicat M3-urilor cum a comandat pe Amazon un ambreiaj pentru maşina lui M3 E46 şi s-a trezit cu o piesă OZN. Ceva mult mai mic, dar pare-se mult mai valoros din toate punctele de vedere. El a primit un ambreiaj cu carbon pentru maşinile din Formula 1. Site-ul Motor Authority a şi dat telefon la producătorul ZF ca să afle costul unei asemenea piese şi preţul corect e aproape 7.000$. Ambreiajul cu 4 discuri e mult mai mic decât cele pentru maşinile pe care le conducem noi, pământenii. Funcţionează la temperaturi de aproape 400 de grade Celsius şi suportă un cuplu enorm (900 Nm). Cum a ajuns Amazon să-i trimită această piesă proprietarului de BMW, e cu totul altă poveste care probabil că rămâne un secret comercial.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.