Sfidare sau neatenţie? Ce face acest şofer, cu Poliţia lângă el - VIDEO

Dacă vă întrebaţi câţi din cei care au carnet de conducere şi-l merită cu adevărat, răspunsul este...

Sfidare sau neatenţie? Ce face acest şofer, cu Poliţia lângă el - VIDEO Sfidare sau neatenţie? Ce face acest şofer, cu Poliţia lângă el - VIDEO

 


Dacă vă întrebaţi câţi din cei care au carnet de conducere şi-l merită cu adevărat, răspunsul este puţini. E suficient să ne uităm pe stradă şi ne vom da seama.

Este adevărat că, mai devreme sau mai târziu, cu toţii greşim, şi ar fi nedrept să dăm cu piatra în cei care fac greşeli minore, dar când treci cu maşina pe roşu, fix când lângă tine se află o maşină de poliţie, e clar că universul încearcă să-ţi transmită un mesaj. 

În cazul de faţă vă lăsăm pe voi să spuneţi care este acest mesaj.

Clipul a fost postat pe Trafictube.ro de un şofer care avea montată pe bord o cameră de luat vederi, şi care a avut bafta să asiste la o scenă cum rar ne-a fost dat să vedem. 

După cum era şi firesc şoferul a fost imediat tras pe dreapta. Probabil că şi poliţiştii au fost uimiţi de gestul şoferului. 


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.