Shaq dă 20.000 de dolari pe benzină lunar!

Nu credem ca această sumă este prea mare pentru un om cu salariul de 2 milioane de dolari pe lună, dar Shaq poluează cam mult de banii ăştia.

Shaq dă 20.000 de dolari pe benzină lunar! Shaq dă 20.000 de dolari pe benzină lunar!
Din declaraţiile de venituri şi cheltuieli ale bashetbalistului Shaquile O'Neal, aflăm cam care sunt cheltuielile unui megastar din NBA. Printre acestea (110.000 USD pe vacanţe, 26.000 USD pentru babysitter sau 1.500 USD pentru abonamentul la cablul TV) se remarcă suma de 23.000 USD cheltuită pe combustibil.

Shaq pretinde că are nevoie de 7.000 de galoane de benzină lunar - adică 26.500 de litri lunar! Ceea ce, raportat la un consum exagerat de 50 litri/100 km, ar duce la concluzia nerealistă că omul parcurge în fiecare lună peste 50.000 km. Ne punem întrebarea: când mai are timp să joace baschet, ca să câştige cei 2 milioane de dolari pe lună?

Steve Schrader, de la freep.com, are o explicaţie: sumele sunt exagerate, deoarece Shaq se află în mijlocul divorţului, iar denaturarea cifrelor este un tertip foarte bun.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.