Shaquille şi Smart

Dacă atunci când eram mici ne puneam tot felul de întrebări cu privire la ce vom face sau ce vom deveni când vom fi mari, un personaj cunoscut multora dintre noi chiar a reuşit să-şi realizeze visul.

Shaquille şi Smart Shaquille şi Smart

Ce au în comun Shaquille O'Neal şi Smart? Nimic! Cel puţin asta  arată aparenţele. El, ca baschetbalist, e un gigant de 2,16 metri iar Smart e un "mititel". Însă Shaq, fiind şi actor, are şi puţină imaginaţie, care le-ar putea lipsi unora, iar Smart (Inteligent) i se potriveşte ca o mănuşă, cel puţin ca un partener de joacă. 

Se pare că starul din NBA şi-a urmat visul din copilărie ca atunci când va fi mare să conducă o maşină în care să nu mai încapă decât un al doilea pasager, cumpărându-şi un Smart fortwo. Oricum, cine se gândea pe atunci că într-o astfel de maşină s-ar putea să nu mai încapă nici măcar el.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.