Shelby GT500KR Mustang 540CP

Succesul imens de care s-a bucurat ediția aniversară de 40 de ani a Shelby GT500KR “King of the Road” i-a determinat pe cei de la Ford să mărească producția cu încă 746 de unități.

Shelby GT500KR Mustang 540CP Shelby GT500KR Mustang 540CP
Shelby GT500KR Mustang 540CPCele 1000 de exemplare aniversare au fost imediat comandate iar Ford s-a văzut nevoit să suplimenteze producția cu un nou set de modele 2009. Succesul obținut și de noua serie Knight Rider a avut un aport suplimentar la creșterea cererii Mustangului de 540 CP. 571 de unități vor fi oferite pentru piața americană, pentru ca restul pănă la 746 să fie destinate tărilor care nu au primit modelul 2008.

"Răspunsul la acest model a fost compleșitor, de aceea sunt bucuros că îl vom putea împărtăși cu mai multi entuziaști de Mustang. Aceasta mașina este specială pentru mine și demonstrează că atunci când Shelby Automobiles colaborează cu Ford SVT și Ford Racing, putem livra un model ce se poate bate e la egal la egal cu cei mai buni din lume" a declarat Carroll Shelby.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.