Shell deţine cea mai mare benzinărie din lume

Shell tocmai şi-a reînnoit licenţa pentru staţia de alimentare Berchem şi a etalat din nou câteva cifre caracteristice. E cât un cartier!

Shell deţine cea mai mare benzinărie din lume Shell deţine cea mai mare benzinărie din lume

De când a fost construită - în 1983 - şi până în prezent, staţia de alimentare Berchem din Luxemburg a fost deţinută de către cel mai puternic grup petrolier din Europa, Shell. Acum, probabil că nu te-ai fi gândit că într-unul dintre cele mai mici state din Europa vei întâlni cea mai mare benzinărie din lume. Nici noi.

Staţia Berchem este situată pe autostrada E25/A3 - în direcţia Luxemburg - şi ocupă un spaţiu de 60.000 de metri pătraţi. Nu ştim dacă se stă la coadă vreodată, pentru că benzinăria dispune de 51 de pompe de alimentare - 27 cu debit mic, pentru maşini, şi 24 cu debit mărit, pentru autocamioane.

Fluxul zilnic de clienţi, în medie, este de circa 25.000, iar în ceea ce ţine de alimentarea rezervoarelor subterane ale benzinăriei, în fiecare zi sunt golite câte 20 de cinsterne de combustibil aici.

Shell a anunţat că, odată cu reînnoirea contractului tutelar, va aduce îmbunătăţiri considerabile staţiei Berchem, de la modernizarea spaţiilor pentru toalete şi duşuri până la deschiderea unei patiserii, unei cafenele şi al unui restaurant de tip fast-food.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.