Shell raportează venituri imense

Shell raportează o creştere a profitului de 71% pentru al treilea trimestru al acestui an comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut.

Shell raportează venituri imense Shell raportează venituri imense

Iar dacă asta nu este impresionant, vă anunţăm că în cifre absolute vorbim de peste 10 miliarde de dolari, ceea ce se traduce în aproximativ 100 de milioane de dolari zilnic. Cel mai probabil Shell s-a folosit de creşterea barilului de petrol şi inelasticitatea cererii de combustibil în raport cu preţul pentru a-şi mări profiturile.

Toata astea în condiţiile în care cantitatea de petrol prelucrată a crescut cu doar 1%. Şi Shell nu este singura companie ce profită imens. Şi BP a raportat de curând o creştere a profiturilor cu 148%.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.