Showroom Ducati lansat la Bacău

Ducati se extinde pe piaţa românească şi deschide un nou showroom în Bacău. Iată ce modele motociclete puteţi cumpăra de la Ducati Bacău.

Showroom Ducati lansat la Bacău Showroom Ducati lansat la Bacău

La mai puţin de o lună de la prezentarea Metrotehnica ca nou importator unic şi inaugurarea primului showroom la Bucureşti Ducati îşi continuă extinderea prin cooptarea primului dealer local. Bacău este oraşul în care Ducati îşi face oficial simţită prezenţa în urma semnării contractului de dealership între Metrotehnica şi compania locală Coriolan.

Săptămâna trecută a fost inaugurat showroom-ul Ducati din Bacău, având o suprafaţă de 60 mp şi găzduind motociclete, dar şi accesorii şi articole de îmbrăcăminte destinate iubitorilor brandului. Investiţia în realizarea showroom-ului a fost de 70.000 Euro.

"În urmă cu o lună promiteam că vom căuta să creştem prezenţa motocicletelor Ducati pe şoselele României. Acest lucru se întâmplă acum iar semnarea contractului cu Coriolan este doar începutul. Până la sfârşitul anului ţintim deschiderea altor reprezentanţe locale în urma selectării acelor dealer care să îndeplinească criteriile stricte impuse de un brand premium cum este Ducati", declară Răzvan Weselowski, directorul general al companiei Metrotehnica.

Fanii mărcii din zona Bacpului vor descoperi în showroom toată gama formată din modelele Superbike, Monster, Streetfighter, Hypermotard, Multistrada şi Diavel. Motocicletele Ducati vor putea fi achiziţionate la preţuri începând de la 8516 euro - Monster 696+, şi până la 22616 euro - Superbike 1198 SP.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.