Showroom-ul Lamborghini Bucureşti a fost redeschis. Cât costă modelele Huracán EVO, Urus şi Aventador în România – GALERIE FOTO

Autor: ProMotor 20 iun. 2019 Știri auto

Automobili Lamborghini a redeschis ieri showroomul din Bucureşti renovat recent, evenimentul marcând şi premiera românească a noului Lamborghini Huracán EVO.

Noul automobil super sport V10 se bazează pe performanţele modelului Huracán Performante şi încorporează un sistem de control al dinamicii automobilului şi aerodinamică de ultimă oră.

La evenimentul de redeschidere a showroomului au fost prezenţi, din partea Automobili Lamborghini, Andrea Baldi, CEO pentru regiunea EMEA şi Konstantin Sychev, Director pentru Europa de Est şi CIS, precum şi Alin Tapalagă, Directorul general al Porsche Inter Auto România şi Adrian Pascu, Director al Diviziei de branduri de lux în cadrul PIA România, compania care operează showroomul Lamborghini Bucureşti.

Marca Lamborghini este prezentă oficial în România din anul 2008, showroomul dedicat fiind inaugurat cinci ani mai târziu, în 2013.

Situat în partea de nord a capitalei, showroomul Lamborghini Bucureşti, proaspăt redecorat, încorporează noul design corporativ al mărcii, oferind un studio exclusiv Ad Personam pentru personalizare, alături de zonele de prezentare a celor mai recente supercaruri ale mărcii.
Lucrările de redecorare a showroom-ului de 309 metri pătraţi s-au derulat pe o perioadă de peste trei luni. Suprafaţa totală a service-ului dedicat Lamborghini este de aproximativ 250 de metri pătraţi, incluzând zona de reparaţii, zona de schimbare anvelope şi depozitul de piese de schimb.

În anul 2018, piaţa românească a înregistrat o creştere semnificativă faţă de anul precedent. 2019 va fi primul an întreg pentru vanzările Super SUV-ului Urus. Livrările noului Huracán EVO au început, în timp ce vânzările pentru Aventador V12 continuă, sporind prezenţa Lamborghini pe piaţă.

Modelele Lamborghini aflate la vânzare în România

Lamborghini Huracán EVO oferă tehnologii superioare pentru o plăcere sporită la condus, cu un design nou pentru o aerodinamică îmbunătăţită. Sistemul LDVI al Huracán EVO (Lamborghini Dinamica Veicolo Integrata), cu logică predictivă, asigură o dinamică perfectă la condus, controlând sistemele maşinii, inclusiv tracţiunea integrală, suspensia, vectorizarea cuplului şi direcţia integrală pentru parametri redefiniţi de reacţie, agilitate şi uşurinţă la condus.

EVO preia motorul de la Huracán Performante, cu 640 CP şi un cuplu de 600 Nm, şi are un nou sistem de infotainment cu o conectivitate avansată. Este disponibil şi în versiunea Huracán EVO Spyder decapotabil.

Preţ de pornire recomandat (fără TVA 19%): 185.947 € pentru Huracán EVO; 204.368 € pentru Huracán EVO Spyder.

Lamborghini Urus este primul Super SUV din lume. Designul, performanţele, dinamica şi experienţa la condus reflectă ADN-ul său pur Lamborghini. Este potrivit pentru condusul de zi cu zi, în orice condiţii. Cu un motor V8 twin-turbo de 4.0 litri, cu 650 CP şi un cuplu de 850 Nm pentru performanţe maxime, Urus accelerează de la 0 la 100 km / h în 3,6 secunde şi atinge o viteză maximă de 305 km / h.

Dispune de un sistem de 4WD cu vectorizare activă a cuplului şi un sistem de direcţie integrală pentru o manevrabilitate perfectă, împreună cu frânele ceramice din carbon, suspensia pneumatică adaptivă şi stabilizarea activă a ruliului pentru siguranţă şi confort maxime. Sunt disponibile până la şase moduri diferite de conducere prestabilite, precum şi modul EGO.

Preţ de pornire pentru URUS (fără TVA 19%): 179.151,32 €.

Lamborghini Aventador SVJ este vârful de gamă al maşinilor super sport Lamborghini V12.

Această nouă generaţie a modelului legendar Lamborghini V12 este limitată la 900 de unităţi, iar în versiunea Roadster, la doar 800.
Aventador SVJ, titularul recordului pentru autoturismele de serie de la Nürburgring-Nordschleife, prezintă un nou design axat pe performanţa aerodinamică. Motorul său V12 cu aspiraţie naturală oferă o putere de 770 CP, tracţiune integrală şi direcţie integrală, pentru supremaţie tehnică. Materialele uşoare, soluţiile de racing şi ALA 2.0 oferă performanţe optime de manevrare, cu o acceleraţie de la 0 la 100 km / h în 2,8 secunde şi o viteză maximă de peste 350 km / h.

Preţ de pornire recomandat pentru Aventador SVJ (fără TVA 19%): 351.933,42 €.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide