Shuanghuan Sceo

Şi ce dacă au scoruri mici la crash-teste? Sau fiabilitate scăzută? Ei vor încerca la nesfârşit să pătrundă pe piaţa europeană.

Shuanghuan Sceo Shuanghuan Sceo

Ultima creaţie chineazească ce se va lansa pe piaţa europeană este un SUV denumit Shuanghuan Sceo care va fi importat de un dealer francez, AZ Motors. Acesta a declarat ca a fost numit dealer pentru Franţa dar şi Belgia şi Olanda. Sceo este un 4X4 cu un design lipsit de originalitate, specific chinezesc, cu o linie generală aproape copiată în întregime de la vechea generaţie de BMW X5 şi o parte frontală care aminteşte de Toyota Landcruiser. Chiar dacă această asemanare ar putea părea amuzantă la prima vedere, în mod sigur nu stârneşte nici un zambet pe faţa celor de la BMW.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.