Şi mai eficient: Ford Fiesta ECOnetic

Ford a anuţat începerea producţiei pentru Ford Fiesta ECOnetic, o versiune care se laudă cu o eficienţă ridicată a consumului de carburant.

Şi mai eficient: Ford Fiesta ECOnetic Şi mai eficient: Ford Fiesta ECOnetic

Declarată cea mai eficientă maşină în materie de consum de carburant şi cu cele mai scăzute emisii de CO2, Ford Fiesta ECOnetic este propulsată de un motor diesel de 1,6 litri Duratorq, capabil să dezvolte o putere de 96 CP şi un cuplu de 205 Nm.

Consumul mediu oficial este de 3,3 litri/100 km, iar emisiile de CO2 sunt de doar 87 g/km. Pentru a realiza aceste valori cei de la Ford au echipat maşina cu sistem Start/Stop, sistem inteligent de recuperare a energiei la frânare, indicator de schimbare a treptelor de viteză, o setare specială a propulsorului, rapoarte de transmisie optimizate, deflectoare de aer la nivelul roţilor, precum şi cauciucuri cu rezistenţă redusă la înaintare.

Maşina va fi produsă în Germania şi va fi disponibilă atât în varianta în trei uşi, cât şi în cinci uşi.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.