SIAB 2007 – EXCLUSIV (IX)

Autor: promotor.ro 13 oct. 2007 Știri auto

Cei de la Opel au preferat să capteze atenţia cu varianta în trei volume a lui Opel Astra, noua citadină Opel Agila lipsind cu desăvârşire. Astra Sedan vine cu un portbagaj foarte generos, fiind o maşină mult mai mare decât precedenta generaţie Opel Astra Classic şi urmează să intre în concurenţă directă cu Renault Megane Sedan sau VW Jetta.

Însă cei de la Opel au pus un mare accent şi pe sportivitate, în prim plan fiind modelele cu indicativul OPC: Opel Corsa şi Opel Vectra, variantele de top ale familiilor lor, caroseriile albastre atrăgând ca un magnet publicul amator. De asemenea, roadsterul GT îşi are locul său bine stabilit în cadrul standului Opel, fiind acompaniat atât de hostese tinere şi cu un outfit cool, cât şi de un slogan original, "GT’aime". Nu lipsesc modelele îndreptate spre familiştii amatori de spaţiu şi versatilitate, SUV-ul Antara sau monovolumul Zafira.

În zona Chevrolet, noutăţile nu au lipsit: în prim plan se află varianta facelift a citadinei Aveo, care arată mult mai agresivă datorită kitului exterior sport şi a culorii roşii. Vorbind de spiritul sportiv, nu putem trece cu vederea modelul de curse bazat pe Lacetti, care, pentru expoziţie, a fost, de fapt, un simulator pe calculator integrat în maşina de curse care, în ultima vreme, are o prestaţie foarte bună în cursele europene de turisme. O altă premieră pentru Chevrolet a fost inaugurarea pe piaţa noastră a mărcii americane Chevrolet, al cărei prim exponent este Chevrolet HHR, un monovolum în stil muscle-car, concurent direct al lui Chrysler PT-Cruiser. Astfel, gama Chevrolet Europe se îmbogăţeşte şi cu un monovolum, oferind o paletă largă de modele cu un raport preţ/dotări foarte atractiv.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide