SIAB 2007 - LIVE!

Grupul american a deschis SIAB prin lansarea unor modele importante pentru piaţa românească, generatoarea de volume mari de vânzări.

SIAB 2007 - LIVE! SIAB 2007 - LIVE!

Istoria importatorului General Motors a început acum 10 ani, cand abia intrat pe o piaţă auto imatură a reuşit performanţa de a vinde 500 de vehicule. La 10 ani de la primele maşini comercilizate, GM se aşteaptă ca la finalul acestui an să aibă 30.000 de unităţi vândute în ultimele 12 luni, cu o creştere de 88% comparativ cu anul trecut.

Principala noutate a celor de la GM a fost Astra Sedan, un model la care există mari aşteptari, mai ales având în vedere preferinţele cumpărătorilor români pentru maşinile în 3 volume. Alături de noua versiune de caroserie a maşinii de clasă compactă Opel puteţi admira şi restul gamei, din care amintim doar de Antara, GT şi versiunile OPC. Noul Saab 9-3 a venit direct de la Frankfurt pentru a fi expus ca o premieră naţională la salonul bucureştean.

Un stand important GM este cel Chevrolet, prezent pe piaţa românească de patru ani, timp în care a reuşit să ajungă să vândă mai multe modele decât în ţări precum Franţa sau Olanda. Două premiere Chevrolet pot fi admirate la standul producătorului american, noua generaţie Aveo şi modelul HHR, un vehicul cu un design inspirat din perioada interbelică.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.