SIAB 2007 - LIVE!

Ford a adus în premieră conceptul Iosis X, simbolul noii imagini Kinetic ale mărcii americane.

SIAB 2007 - LIVE! SIAB 2007 - LIVE!

Ford dispune de unul dintre cele mai mari standuri din cadrul salonului dispunând de aproximativ 1.100 de metrii pătraţi, unde puteţi să admiraţi întreaga gamă de modele Ford. Peste 30 de consilieri vor sta la dispoziţia vizitatorilor pentru a le oferii informaţii tehnice şi financiare.

Alături de modelele consacrate, Fiesta, Fusion, puteţi să admiraţi noul Ford Mondeo, S-Max şi Galaxy. În premieră pentru Salonul Internaţional de la Bucureşti, Ford va aduce conceptul Iosis X care exprimă întreaga esenţă Ford prin designul extravagant al acestuia.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.