SIAB 2007 - LIVE!

Hyundai a lansat noul său model de clasă compactă într-un spectacol impresionant de muzică, dans şi lumină.

SIAB 2007 - LIVE! SIAB 2007 - LIVE!

Evenimentul a cărui gazdă a fost Andi Moisescu a dezvăluit noul model i30 prezentat în numai puţin de cinci exemplare disponibile publicului larg pentru admirat. Construit pe platforma comună cu Kia cee'd, i30 este disponbil cu motoare pe benzină de 1,4, 16 şi 2.0 litri dar şi cu unele diesel de 1,6 litri şi 2,0 litri, dotate cu filtru de particule.

Noul model este caracterizat de un stil elegant şi echilibrat, dar în acelaşi timp sportiv, fiind desenat în Europa şi pentru europeni. Lansat pentru prima oară în martie la Geneva, i30 inaugurează o noua metodă de numire a modelelor, litera i stând pentru inovaţie, în timp ce numărul din două cifre ce va urma, va încadra modelul corespunzător clasei din care face parte.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.