SIAB 2007 - LIVE!

Mitsubishi a adus de la Frankfurt întreaga armată de modele prezentate la salonul nemţesc, Concept X find singura maşină ce a lipsit.

SIAB 2007 - LIVE! SIAB 2007 - LIVE!

Cel mai vechi producător auto japonez a lansat azi pe piaţa românească noul Lancer, preţuri începând cu 15.500 de euro cu toate taxele. Disponibil cu motoarele de 1,6 litri şi 2.0 litri diesel, noul Lancer va primi în curând şi versiunile de 1,8 şi Ralliart, ultima dotată cu un motor de 240 CP, dedicată celor care nu îşi pot permite un EVO X, model ce va ajunge şi în România din aprilie anul viitor.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.