SIAB 2007 - LIVE!

Anul acesta, Toyota expune la SIAB câteva modele concept, care au fost prezente şi la marile saloane auto europene.

SIAB 2007 - LIVE! SIAB 2007 - LIVE!

Dintre noutăţile pe care le puteţi admira la salon enumerăm conceptul Aygo for Sport, Urban Cruiser, dar mai ales Auris Silver, model care a făcut deliciul Saloanelor de la Geneva şi Frankfurt. Alături de aceste concepte sunt prezente toate modelele din gama Toyota, de la Auris până la Land Cruiser. Divizia de lux al lui Toyota, Lexus a "dezvelit" Lexus LS 600h, model hibrid, astfel Lexus este singurul constructor care dispune de întreaga gamă de modele cu propulsie hibridă.

Toyota, graţie unei oferte substanţiale de modele, a reuşit ca în 2007 să înregistreze o creştere de 80 % a vânzărilor faţă de anul precedent.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.