SIAB 2007 - LIVE!

Mazda prezintă în premieră în România noua Mazda6 şi noua Mazda2 la SIAB 2007. Alături de cele două modele, la SIAB vor fi prezente şi SUV-ul CX-7, Mazda MX-5, Mazda3 MPS şi Mazda BT-50.

SIAB 2007 - LIVE! SIAB 2007 - LIVE!

Noua Mazda6 a fost expusă pentru prima oară în septembrie, la Salonul Auto de la Frankfurt şi este acum prezentată în România înaintea lansării oficiale din Europa, programată pentru luna noiembrie. Mazda6 va fi disponibilă în trei variante de caroserie: sedan, hatchback şi estate. Noul model este al doilea, după noua Mazda2, care materializează evoluţia filosofiei Zoom-Zoom.

Mazda6 va dispune de patru variante de motorizare, trei pe benzină – de 1,8l, 2l şi 2,5l şi una diesel de 2l. Motorul de 2,5 litri este complet nou, dezvoltă 170 CP şi o viteză maximă (pentru versiunea sedan) de 220 km/h. Celelalte motoare au fost îmbunătăţite semnificativ, cele pe benzină de 1,8l şi de 2l înregistrând consumuri de combustibil şi emisii de CO2 reduse cu aproximativ 10%.

Luna septembrie a reprezentat un nou succes pentru Mazda în România, volumul vânzărilor ridicându-se la 164 de unităţi, de 7 ori mai mult decât în aceeaşi perioadă a anului precedent.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.