SIAB 2007 - LIVE!

Ultima conferinţă de presă a primei zile de SIAB a fost susţinută de Radacini Motors dealer Cadillac, Chevrolet Corvette şi Hummer.

SIAB 2007 - LIVE! SIAB 2007 - LIVE!

După ce s-a făcut remarcat ca şi dealer Daewoo, Rădacini Motors a schimbat macazul odată cu preluarea uzinei de la Craiova de către cei de la Ford. Rădăcini Motors aduce în România Cadillac, Chevrolet Corvette şi Hummer. În standul de la SIAB puteţi să admiraţi Cadillac Escalade, nava amiral a constructorului, Hummer H3 şi sportiva Corvette.

Cadillac Escalade este propulsat de un motor de 6,2 litri cu opt cilindri în V al cărui putere este de 409 CP. Construit pe platforma SUV-urilor mari de la GM, a doua generaţie a modelului Escalade prezintă noutăţi în ceea ce priveşte grupul motopropulsor, şasiul, sistemele de siguranţă şi interiorul.

Corvette 2008 este propulsat de un motor de 6.2 litri V8, caracterizat de un exterior sportiv, agresiv, un interior mai elegant şi un un confort mărit, fără a avea efecte negative asupra poziţie la volan, fiind un element necesar al unei maşini sport.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.