Sibiu Rally Challenge te provoacă să cucereşti Transfăgărăşanul

Inspirat din faimosul eveniment Goodwood Festival of Speed, Sibiu Rally Challenge se recomandă drept prima competiţie auto desfăşurată pe "cel mai spectaculos drum din lume": Transfăgărăşan.

Sibiu Rally Challenge te provoacă să cucereşti Transfăgărăşanul Sibiu Rally Challenge te provoacă să cucereşti Transfăgărăşanul

În lipsa unui Raliu al Sibiului în 2014, pasionaţii de motorsport vor avea parte de Sibiu Rally Challenge, eveniment a cărui primă ediţie se va desfăşura în perioada 9-12 octombrie. Acesta va reuni piloţi de top, maşini de competiţie, maşini istorice şi personalităţi din industria auto.

Festivalul va bifa puncte de interes deja cunoscute publicului sibian consumator de motorsport - Piaţa Mare, speciala Păltiniş (care va fi parcursă pe timp de noapte), circuitul de rally cross - dar va condimenta programul cu prezenţa Transfăgărăşanului printre probe.

"Sibiu Rally Challenge este o competiţie, dar în acelaşi timp şi un festival al sporturilor cu motor. Este un eveniment complet nou şi obiectivul nostru este să devină un reper în lumea sporturilor cu motor", a declarat Sorin Itu, organizatorul evenimentului.

Sibiu Rally Challenge debutează joi, 9 octombrie, zi dedicată recunoaşterilor şi instalării participanţilor în Piaţa Mare din Sibiu. Startul festiv este programat pentru vineri, 10 octombrie, moment ce va fi urmat de parada maşinilor pe străzile din centrul oraşului dar şi de primul test: speciala Păltiniş în nocturnă.

Ziua de sâmbătă, 11 octombrie, este destinată 100% provocării ridicate de proba de pe Transfăgărăşan, organizată pe partea dinspre Sibiu. "Transfăgărăşanul este, cu siguranţă, cea mai mare provocare de la Sibiu Rally Challenge. Va fi parcurs o dată în urcare şi o dată în coborâre şi sunt sigur că va fi un moment extraordinar atât pentru cei implicaţi, cât şi pentru spectatori", a mai adăugat Itu.

Sibiu Rally Challenge îşi va lăsa cortina să cadă duminică, 12 octombrie, pe circuitul de rally cross, pe care cei mai buni piloţi se vor întrece cot la cot într-o acţiune similară cu renumita Cursă a Campionilor.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.