Şicana din beton - Soluţia ideală

Iată cea mai bună soluţie pentru obligarea şoferilor să frâneze pe porţiunile cele mai periculoase.

Şicana din beton - Soluţia ideală Şicana din beton - Soluţia ideală

Denivelările clasice, speed bumperele, aveau numeroase dezavantaje: erau greu de montat, se uzau în timp, erau surse de discomfort, distrugeau maşina, îşi distrăgeau atenţia de la drum şi dacă nu erau bine semnalizate, atunci când un şofer trecea foarte tare peste ele , puteau contribui la un accident.

Chinezii propun altă soluţie, mai eficientă, pe care o puteţi vedea în poza alăturată. Este adevărat, costă mult, cam greu de renunţat la ea odată montată iar intrarea este puţin cam bruscă, deşi acest lucru se poate rezolva. Dar măcar în mod sigur îi încetineşte pe şoferi.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.