Şicane ”de vară” între doi şoferi supraîncălziţi | VIDEO

Autor: Marius Vișan 27 iun. 2016 Știri auto
Şicane ”de vară” între doi şoferi supraîncălziţi | VIDEO

 


Odată cu venirea sezonului de concedii şoselele devin foarte aglomerate, iar când vorbim despre şoselele aglomerate din România conflictele sunt la ordinea zilei. Căldura şi nervii întinşi la maximum sunt ”ingredientele” principale.

Trafictube.ro ne-a furnizat cel mai recent incident de acest gen filmat în ultima perioadă.

Acţiunea are loc pe şoseaua dintre Cluj şi Floreşti, iar actorii principali au fost şoferul unei Skoda şi cel al unui Mercedes.

Motivul este unul cât de poate de banal: şoferul de la volanul Skodei a forţat intrarea pe banda unde circula Mercedesul. De aici şi până la şicane şi înjurături nu a fost decât un mic pas. 

În clipul de mai jos puteţi vedea cum s-a desfăşurat întregul incident care, la un moment dat, ar fi putut degenera în ceva mai grav. 

Din păcate astfel de evenimente sunt extrem de frecvente, de aceea vă recomandăm ca înainte să vă urcaţi la volan să vă înnarmaţi cu rabdare şi să reacţionaţi cu mult calm când cineva vă provoacă.


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide