Şicane pe o şosea din Vâlcea. Ai BMW înseamnă că îţi faci de cap - VIDEO

Un şofer a filmat cu camera de bord ...

Şicane pe o şosea din Vâlcea. Ai BMW înseamnă că îţi faci de cap - VIDEO Şicane pe o şosea din Vâlcea. Ai BMW înseamnă că îţi faci de cap - VIDEO

Un şofer a filmat cu camera de bord cum este şicanat în trafic de un BMW. Scena a avut loc pe o şosea din Râmnicu Vâlcea. BMW-ul a fost claxonat pentru că oprise în mijlocul drumului, iar pentru asta a vrut să-şi ia revanşa şicanându-l pe celălalt conducător auto.

„În intersecţie m-a depăşit pe partea stângă după cum se vede, iar acele frâne ostentative spun totul. Nu se mai poate cu astfel de şoferi care se cred zmei doar pentru că au maşini puternice...   Am trimis filmarea către Poliţia Rutieră Râmnicu Vâlcea. Hai să-l facem puţin celebru pe acest mic zmeu al şoselelor”. „Ai BMW înseamnă că îţi faci de cap“, încheie el cu regret.

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.