Sigla Geely

Producătorul chinez are acum o nouă siglă ca urmare a unui concurs la care au participat 27.000 de oameni dornici de a lua marele premiu pus in joc.

Sigla Geely Sigla Geely
Şi când se spune marele premiu mulţi se gândesc la o maşină. Una Geely în cazul de faţă. Nu foarte îmbucurător. Însă marele premiu a fost în valoare de 270.000 de dolari şi a fost câştigat de Yue Xian De, ce a primit pe lângă acesta şi o medalie de aur în cadrul unei festivităţi la universitatea Geely din Beijing. Cecul imens a fost încasat după o luptă cu alţi 27.000 de participanţi, suma foarte mare pusă în joc atrăgând mulţi doritori de îmbogăţire.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.