Sigla Volvo pe cheia de Aston Martin

...de asta putut să se convingă un proprietar de Aston Martin care deteriorându-şi cheia super-maşinii sale a observat banala sigla suedeză ascunsă.

Sigla Volvo pe cheia de Aston Martin Sigla Volvo pe cheia de Aston Martin

Punerea în comun a costurilor este un lucru obişnuit în lumea constructorilor de automobile. Nu este un lucru rău, dar cu siguranţă este o surpriză de proporţii să observi că porţi în buzunar o bucată de Volvo vândută drept un accesoriu la modelul Aston Martin pe care îl conduci.

Un britanic poate să depună mărturie în favoarea acestei afirmaţii. Curios din fire, sau doar neatent, acesta a secţionat pielea care îmbrăca cheia de la al său Aston Martin şi s-a convins de ciclul subansamblelor în lumea automobilistică.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.