"Siguranţa pentru toţi" a cincea ediţie a unei responsabilităţi Renault

Programul Siguranţa pentru toţi, iniţiat de Renault şi desfăşurat în perioada 20 septembrie - 30 noiembrie, urmăreşte formarea, sensibilizarea şi educarea tinerilor cu privire la marile principii ale securităţii rutiere.

"Siguranţa pentru toţi" a cincea ediţie a unei responsabilităţi Renault "Siguranţa pentru toţi" a cincea ediţie a unei responsabilităţi Renault

În România, programul este organizat pentru al cincilea an consecutiv şi se adresează elevilor din clasele I-IV, din şcoli generale din Bucureşti şi din ţară. Această campanie este educativă şi în acelaşi timp antrenantă pentru copii, propunând o competiţie cu două etape.

Tinerii care se înscriu pe site-ul www.sigurantapentrutoti.ro concurează individual: fiecare trebuie să realizeze un desen legat de mascota concursului, zebra, si de circulatia rutieră. Creaţiile sunt postate pe site-ul campaniei şi pot fi vizualizate de către toti vizitatorii, care le acorda note. Câştigă primele opt desene cu cel mai mare punctaj.

La cea de-a doua etapă, participă clasele şi, implicit, şcolile din care fac parte cei opt finalisti din prima etapă. În fiecare dintre acestea, un ofiţer din cadrul Compartimentelor de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii de la nivelele Inspectoratelor Judeţene de Politie şi un reprezentant Renault susţin cursuri de siguranţă rutieră.

Programul internaţional Siguranţa pentru toţi este cea mai mare operaţiune de sensibilizare la siguranţa rutieră desfăşurata vreodată de un constructor de automobile. De opt ani, datorită acestei iniţiative, peste zece milioane de copii sau tineri din 23 de ţări au fost sensibilizaţi la chestiunile de siguranţa rutieră. Aceasta este insă doar una dintre componentele atitudinii Renault faţă de siguranţă. In cadrul companiei, securitatea rutieră reprezintă o investiţie de peste 100 milioane euro pe an şi mobilizează 600 de specialişti in trei centre de cercetare şi experimentare.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.