Simona Halep a primit din partea WTA un Porsche 718 Boxster GTS – FOTO

Autor: ProSport 22 oct. 2018 Știri auto
Simona Halep a primit din partea WTA un Porsche 718 Boxster GTS – FOTO

Simona Halep a fost premiată de către WTA pentru a încheiat anul pe locul unu în clasament, darul fiind un Porsche 718 Boxster GTS, model ce costă aproximativ 90.000 de euro, atinge o viteză de 290 km/h şi ajunge de la 0 la 100 km în 4.3 secunde.

Simona Halep s-a fotografiat alături de noua sa „bijuterie” pe patru roţi, lângă sportiva noastră fiind Micky Lawler (preşedintele WTA) şi Oliver Eidam (Porsche AG).

Constănţeanca e singura jucătoare care s-a calificat la toate cele cinci ediţii de la Singapore ale Turneului Campioanelor. Liderul WTA nu participă la turneul de acum din cauza accidentării la spate pe care a suferit-o la Wuhan, în luna septembrie. În acest an ea a reuşit să cucerească grand slam-ul de la Roland Garros, dar şi turneele de la Shenzhen şi Montreal. Bilanţul ei e de 46 de victorii şi 11 înfrângeri.

Simona Halep are un garaj de lux, primind de-a lungul timpului maşini ca: Porsche 718 Boxster GTS, Porsche 911 GTS Cabriolet, Porsche 911 Carrera S, Porsche Panamera, Range Rover, Mercedes AMG GT ER Coupe, Mercedes GLE 450 AMG, Mercedes CLS AMG, Mercedes GLE 43 4MATIC Coupe AMG.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide