Simona Halep, la aniversarea cinci ani de Ţiriac Collection. Ce i-a spus Ion Ţiriac campioanei WTA

Ion Ţiriac a avut chef de glume, iar "ţinta" a fost cel mai bun sportiv român: Simona Halep

Simona Halep, la aniversarea cinci ani de Ţiriac Collection. Ce i-a spus Ion Ţiriac campioanei WTA Simona Halep, la aniversarea cinci ani de Ţiriac Collection. Ce i-a spus Ion Ţiriac campioanei WTA

Liderul WTA, Simona Halep, a fost invitată de onoare la împlinirea a cinci ani de "Ţiriac Collection". Galeria oferă publicului posibilitatea de a admira modele istorice, dar si actuale, in pas cu cele mai noi tendinte din domeniul auto.

Ion Ţiriac a avut chef de glume, iar "ţinta" a fost cel mai bun sportiv român: Simona Halep. Nici nu a ajuns bine la eveniment că omul de afaceri a "ameninţat-o" pe Simona: "Dacă ai venit cu SG-ul ăla nou (n.red. - Mercedes GTS), îţi rup picioarele. Mie nu mi-au dat niciunul".

Simona Halep conduce un Mercedes GTS în valoare de peste 200.000 de euro, iar Ion Ţiriac încă nu a primit un model asemănător din partea producătorilor.

Potrivit Telekom Sport, fostul tenismen a urcat la volanul bolidului, dar numai prin parcare.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.