Simulator Forza Motorsport 2

Simulatorul auto Forza Motorsport 2, variantă care va intra pe piaţă pe 29 mai, este un produs al lui Microsoft Game Studios. Pentru a fi cât mai aproape de realitate, echipa de programatori a fost ajutată de inginerii şi piloţii de curse.

Simulator Forza Motorsport 2 Simulator Forza Motorsport 2
Jocul propune un număr de 300 de maşini de la peste 50 de constructori de automobile, maşini care pot fi complet modificate după bunul plac al gamer-ului, de la presiunea aerului în roţi până la configuraţia aerodinamică a maşinii. Tehnicienii care s-au ocupat de dezvoltarea jocului declară că Forza Motorsport 2 oferă un grad ridicat de realism, datorită ultimelor tehnologii de programare utilizate.

Din multitudinea de circuite pe care se poate alerga în jocul Forza Motorsport 2 enumerăm Suzuka, Sebring, Silverstone sau chiar străzile din New York. Pentru împătimiţii jocurilor virtuale auto, o variantă demo a jocului se poate găsi pe site-ul Forza Motorsport.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.