Simulatorul de Formula 1 care costă cât o casă

Vine Crăciunul, ceea ce înseamnă că ar trebui să începem să căutăm cadouri pentru cei dragi. Şi ce ar putea fi mai potrivit pentru un împătimit al jocurilor cu maşini decât un simulator care arată ca un monopost de Formula 1? Există, însă, o problemă: preţul.

Simulatorul de Formula 1 care costă cât o casă Simulatorul de Formula 1 care costă cât o casă

Sezonul 2013 de Formula 1 tocmai s-a încheiat, dar asta nu înseamnă că nu poţi să îţi cumperi un monopost pe care să-l instalezi fix în sufragerie. E drept, nu e chiar o maşină de F1, dar măcar poţi să te joci de-a Formula 1 cu acest minunat cadou, fiindcă e, de fapt, un simulator.

Dar nu orice simulator. Ţi-am zis că ai putea să-l instalezi în sufragerie, însă s-ar putea să trebuiască să-ţi vinzi casa pentru a cumpăra această jucărie, fiindcă se vinde cu un preţ de 89.999 de lire sterline, adică echivalentul a aproximativ 105.000 de euro. Dacă îţi surâde ideea, poţi să-l cumperi de la Costco.co.uk.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.