Simulatorul Ferrari

Cei de la Max Planck, Germania au creat simulatorul care redă aproape fidel senzaţiile pe care le are un pilot de Formula 1.

Simulatorul Ferrari Simulatorul Ferrari

Pentru a simula senzaţiile pe care le trăieşte un pilot de F1 în timpul cursei cei de la Max Planck au creat un imens braţ robotic. În capătul său se găseşete un scaun special creat de monopost, o consolă de comandă cu volan şi pedale şi un ecran panoramic.

Braţul robotic îl ridică pe şofer la mai bine de trei metri în aer pentru a avea destul spaţiu de manevră. Simulatorul auto este oferit de Ferrari, şoferul aflându-se la bordul unui monpost F2007 din Formula 1.

VEZI VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.