Singurul Nissan Leaf limuzină din lume se vinde

Un Nissan Leaf care a fost transformat în limuzină în această vară a fost scos la vânzare. Denumită „prima limuzină electrică din lume care poate circula pe drumurile publice”, maşina are doar 2.700 km la bord.

Singurul Nissan Leaf limuzină din lume se vinde Singurul Nissan Leaf limuzină din lume se vinde

Primul şi singurul Nissan Leaf din lume care a fost transformat în limuzină îşi caută un nou proprietar. Cunoscută drept „prima limuzină electrică din lume care poate circula pe drumurile publice”, maşina a luat fiinţă în această vară în Sprinfield, Missouri, Statele Unite ale Americii şi este rodul muncii celor de la Imperial Coach Builders.

Atunci, chiar şi site-ul de presă al Nissan Statele Unite ale Americii a publicat imagini cu limuzina electrică.

Dar se pare că maşina nu şi-a îndeplinit scopul pe care l-a avut în cadrul unui lanţ hotelier din SUA şi a fost scos la vânzare pe eBay după doar 2.700 de kilometri parcurşi. Licitaţia se va închide mâine, iar preţul de pornire este de 50.000 de dolari americani.

Şi până acum au licitat… zero persoane, ceea ce ar putea că ori e prea scumpă ori trendul eco nu s-a instalat încă printre persoanele care preferă să închirieze alte limuzine pentru diferite ocazii, precum acest Chevrolet Camaro.

Transformarea din hatchback în limuzină a adăugat aproximativ 180 de kilograme la greutatea maşinii, iar interiorul a fost modificat în stilul specific, cu scaune din piele, ornamente din lemn şi lumini cu LED-uri.

Video:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.