Singurul Porsche 959 decapotabil din lume a fost scos la vânzare

Ceea ce la prima vedere poate părea o replică, se dovedeşte a fi un model unicat, transformat de proprietar: un Porsche 959 devenit Speedster, pus ulterior la vânzare pentru 999.999 de euro.

Singurul Porsche 959 decapotabil din lume a fost scos la vânzare Singurul Porsche 959 decapotabil din lume a fost scos la vânzare

Sportiva Porsche 959 a fost produsă între anii 1986-1989 în doar 337 de exemplare, însă toate vin în varianta coupe. Bineînţeles că unii nu s-au împăcat cu gândul că nu există o versiune cabrio pentru model, aşa că au luat problema în mână şi au transformat singuri un model 959 într-un speedster.

Şi după ce transformarea a fost completă, proprietarul s-a gândit să obţină şi ceva profit de pe urma muncii depuse. Aşa că a postat un anunţ de vânzare pe site-ul Auto Scout 24, nu înainte să-şi coteze maşina la un preţ psihologic: 999.999 de euro. Nu înţelegem de ce ar vrea cinevă să modifice un model atât de rar, cert este însă că teoretic, maşina se află în stare bună de funcţionare, cu doar 8.100 de km la bord. Mai mult, preţul nu este final, pentru că cel care a postat anunţul este dispus să negocieze cu potenţialii cumpărători.

Voi aţi cumpăra aşa ceva?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.